Uspešno!

Proizvod je dodat u korpu!
U gornjem desnom uglu web sajta možeš videti broj proizvoda u korpi.

Nastavi kupovinu Završi kupovinu

Morate biti prijavljeni

Za sadržaj koji tražite morate biti prijavljeni na sistem.

Registracija može da se obavi preko dugmeta u gornjem desnom uglu sajta.

Zatvori

Zaštita potrošača

Zaštita potrošača

Kupci nam se mogu obratiti za pomoć prilikom kupovine na više načina i to putem telefona 031.825.125 i 031.825.525 . Radno vreme našeg kontakt centra je od 09:00 do 17:00 h.  Svoja pitanja nam možete slati i na našu e-mail adresu koja glasi office@skycomputer.rs 

Garancija kvaliteta

SKY Computer Center garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi iz našeg asortimana odgovaraju datim specifikacijama navedenim na našem portalu. Davalac garancije u garantnom roku otklanja kvarove i nedostake kod kupljenih proizvoda koji nastaju iz nepodudarnosti sa deklarisanim karakteristikama samog proizvoda. U slučaju ovakve situacije davalac garancije će zameniti proizvod novim. Gaarntni rok počinje danom prodaje artikla koji se upisuje i overava kod ovlašćenog prodavca. Kupac ostaje bez prava na garanciju ako izazove kvar nepridržavanjem uputstva za upotrebu i kao su na artiklu vršene intervencije od strane neovlašćenih lica. Svi proizvodi su pod garancijom i važe prava koja su navedena u garantnom listu kupljenog proizvoda.

Dostava na Vaša vrata...

Uslovi dostave

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekat. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan da nosi robu do sprata na kome se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem dostavnih službi  koje obavljaju usluge transporta. Okvirni rok isporuke je 2 radna dana. Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda  ili državnih praznika.

Ostali uslovi dostave:
Proizvodi će biti zapakovani tako da  uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu da se oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda da  proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije  preuzimanje  pošiljke na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše otpremnicu ili dostavnicu koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Ako imate pitanja ili želju da  proverite gde se nalazi vaša pošiljka ili imate reklamacije na dostavu molim vas pošaljite email na adresu  office@skycomputer.rs 

POVRAĆAJ ROBE 

Kupovina je situaciona i individualna, pa se mogu dogoditi slučajevi gde će kupac tražiti od nas da se kupljena roba vrati iz više razloga. Zakon krajnjem potrošaču to omogućava u određenom roku. Nakon utvrđivanja da je roba vraćena u istom stanju kako je i poslata tj prodata (neoštećena i ispravna i roba i ambalaža, vrši se povrat novca kupcu ili zamena uz doplatu za neki drugi artikal.

 Kupac robu može da vrati samo u sledećim slučajevima UZ FISKALNI RAČUN i napisan RAZLOG VRAĆANJA:

Krajnji kupac zakonski može u slučaju poručivanja putem WEB-a vratiti robu u roku od 14 dana od preuzimanja artikla, slanjem robe kurirskom službom. U tom slučaju se obračunavaju i radni i neradni dani. .

U ovom roku to može uraditi bez ikakvog objašnjenja ali uz razlog vraćanja i tražiti da zameni za drugi artikal, uz doplatu, ili da zahteva povrat novca. Zato je najbolje za kupca da robu proverava prilikom kupovine ili po prijemu od kurira. Kupac nas o ovom obaveštava pozivom na 031.825.125 ili 031.825.525  , slanjem maila na office@skycomputer.rs , ili dolaskom u maloprodaju gde je kupio robu. U slučaju da kupac reklamira artikal nakon isteka ovog vremena, zbog nedostatka ili kvara, kupac se upućuje na redovnu proceduru RMA (da artikal sam odnese u ovlašćeni servis naveden na garanciji ili da artikal donese u SKY Computer Center radnju).

 Kada kupac vraća artikal u prodavnicu u kome je lično preuzeo i kupio robu, on tada donosi kupljeni artikal i prilaze fiskalni račun. Maloprodaja utvrđuje ispunjavajne uslova za to (provera ispravnosti artikla, ambalaže i roka od 7 dana) i vrši nalog za ispravku ukoliko je u zakonskom roku (uzevsi u obzir i radne i neradne dane). 

Ukoliko kupac vraća artikal koji je dobio putem kurirske službe, zakonski rok je 14 dana od prijema robe od kurira. U tom roku kupac se upućuje na slanje kupljenog artikla u nas servis u Po\egi na adresu : SKY Computer Center , Francuska 1, Požega 31210 . Kupac ce na ovu adresu poslati:

-         Artikal koji vraća i garantni list (ukoliko ga je dobio)

-         Kopiju fiskalnog računa (da se original ne zagubi)

-         Napisan na papiru razlog vraćanja (predomislio se, ne odgovara, neispravno primljeno,...)

Po prijemu ovako poslate robe služba RMA će utvrditi stanje i ispravnost artikla i obavestiti nas da možemo razdužiti kupca ili poslati neku zamenu.

Ukoliko vam je pošiljka stigla oštećena, neophodno je da u roku od 24 sata kontaktirate kurirsku službu koja je isporučila paket, kako bi napravili zapisnik. Ukoliko je roba stigla neoštećena, ali je neispravna, kontaktirajte naš servis kako bi vam poslali zamenu. 

U svakom trenutku pre realizacije porudžbenice, možete prekinuti saradnju sa nama, a obavestićete nas tako što ćete nam dostaviti formular za jednostrani raskid ugovora koji u tom slučaju dobijate od nas.