Uspešno!

Proizvod je dodat u korpu!
U gornjem desnom uglu web sajta možeš videti broj proizvoda u korpi.

Nastavi kupovinu Završi kupovinu

Morate biti prijavljeni

Za sadržaj koji tražite morate biti prijavljeni na sistem.

Registracija može da se obavi preko dugmeta u gornjem desnom uglu sajta.

Zatvori

Politika privatnosti

Poštovani kupci krajnje su nam neophodni Vaše ime, prezime, adresa, email i telefon. Te vrste podataka daće nam mogućnost da Vam dostavimo kupljene artikle bez većih poteškoća i sa velikom preciznošću. To će nam takođe omogućiti da i Vi i mi imamo precizne podatke o statusu Vaše kupovine.

SKY Computer Center Vam garantuje i obavezuje se da će svi Vaši deponovani podaci biti čuvani a Vaša privatnost biti potpuno zaštićena. Prinuđeni smo da prikupljamo Vaše podatke i to su samo oni krajnje neophodni podaci koji obezbeđuju Vašu bezbednu kupovinu i omugućavaju naše bezbedno poslovanje u duhu sa dobrom poslovnom praksom i običajima. Obezbeđujemo Kupcima izbor da li žele ili nežele da se upišu u našu mailing listu koja se koristi za obaveštavanje kupaca o novim proizvodima i popustima. Apsolutno svi podaci o kupcima i korisnicima se najstrožije čuvaju, a za njihovo ažuriranje ovlašćeni su samo zaposleni radnici kompanije mojatrgovina.

Radnici moje trgovine odgovorni su za tajnost i zaštitu svih Vaših podataka. Kompanija SKY Computer Center prikuplja i skladišti, analizira informacije o proizvodima koje naši kupci žele da kupe i poruče kao i o ostalim informacijama o kupovinama naših potrošača kako bi smo analizom unapredili  naše posovanjei i našu ponudu , a samim tim omogućili jednostavnije korišćemnje našeg web portala i ugodniju i sigurniju kupovinu.

Kompanija SKY Computer Center garantuje da prikupljeni podaci neće biti korišćeni u druge svrhe i namene.