Uspešno!

Proizvod je dodat u korpu!
U gornjem desnom uglu web sajta možeš videti broj proizvoda u korpi.

Nastavi kupovinu Završi kupovinu

Morate biti prijavljeni

Za sadržaj koji tražite morate biti prijavljeni na sistem.

Registracija može da se obavi preko dugmeta u gornjem desnom uglu sajta.

Zatvori

O nama

Sky Computer Center je jedna od najstarijih računarskih firmi u zemlji, trenutno sa preko 3000 poslovnih komintenata i ogromnim brojem kupaca i korisnika usluga... Krasi nas marljiv, pošten i prijatan odnos sa svojim klijentima. Posedujemo servis koji funkcioniše na vrhunski način i koji rešava sve vaše probleme u rekordnim rokovima u odnosu na druge servise ... 

Sky Computer Center je osnovan 1999. kad smo poceli da distribuiramo kompjutersku opremu i izgradujemo naš tim. Ideja poslovanja zasnovanog na principu poverenja i pouzdanosti postojala je od samih pocetaka kompanije. Iskusni rukovodioci i visoko obrazovani specijalisti postigli su za relativno kratko vreme zapažen uspeh na tržištu..

Naš distrubitivni program obuhvata sve segmente IT tržišta kao i sve vise trziste multimedijane opreme , te malih kucnih aparata I bele tehnike Suština našeg poslovanja nije samo prodaja, vec stvaranje kompletnih rešenja koja u potpunosti zadovoljavaju potrebe naših krajnjih korisnika.
Posebnu pažnju posvecujemo unapredivanju našeg poslovanja – od brze interne komunikacije i razmene informacija s našim partnerima, do obrazovanja zaposlenih i zapošljavanja kvalitetnog osoblja.

Trudimo se da se u okvirima našeg maloprodajnog portfolija pronađu najkvalitetniji proizvodi svih renomiranih svetskih proizvođača tehničke robe i pratecih proizvoda . Motivisani željom da se korisnicima koji su nam ukazali poverenje pruže vrhunske konsultanske usluge i saveti u odabiru robe i sredstava prema njihovim potrebama, a pod najpovoljnijim mogućim tržišnim uslovima radimo na konstantnom proširenju asortimana robe.
Ucetvovali smo u velikom broju humanitarnih akcija, pomazemo sportskim udruzenjima , obrazovanju...

Nase reference-klijente mozete pogledati ovde.